Broederschap & Avontuur

IMAN Motorclub

Wij zijn IMAN, dé meest actieve, avontuurlijke en gezellige motorclub met een Islamitische grondslag.

Onze club

IMAN is een actieve motorclub met een Islamitische grondslag. Dit houdt in dat wij de Islamitische leefregels in acht nemen bij het organiseren van activiteiten en in ons gedrag.

Lees verder

Onze acitiviteiten

Wij organiseren twee-wekelijks activiteiten. Denk hierbij aan eendaagse Nederlandse ritten, internationale meerdaagse ritten en gezellige bijeenkomsten.

Bekijk de kalender

Lidmaatschap

Interesse om onderdeel te worden van een van de meest unieke en gezellige motorclubs van Nederland? Bekijk dan de mogelijkheden om lid te worden van IMAN Motorclub.

Word lid

Broederschap & Avontuur!

IMAN Motorclub

Wij zijn IMAN Motorclub. IMAN is een actieve en gezellige motorclub met een Islamitische grondslag. Wij houden ons bezig met het twee-wekelijks organiseren van activiteiten zoals nationale- en internationale motorritten, cursussen, sport activiteiten en gezellige bijeenkomsten.

Onze activiteiten agenda kun je online bekijken. Ook kun je meer over onze club lezen op de Over ons pagina.

Heb je interesse om lid te worden? Bekijk dan de lidmaatschap pagina.

Eerste versie activiteiten kalender 2023 bekend

27 december 2022

Na een succesvolle ledenvergadering die 11 december heeft plaatsgevonden hebben we inmiddels een eerste versie van de activiteiten kalender 2023 online geplaatst.

Houd er rekening mee dat er hier en daar lichte wijzigingen in ritdata kunnen plaatsvinden. Dit zal altijd via email naar de leden worden gecommuniceerd en daarna online worden aangepast.

Lees verder